@~SeMua YaNg aDa MiLikNyA~@~KeInDaHaN CiPTaNnYa~

By: aCik CuTe

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Monday, 7-Jul-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
besday anak buah

 
 
 
View all 4 photos...
ni time besday anak buah ari tu..











Friday, 27-Jun-2008 04:30 Email | Share | | Bookmark
akak ku da tunang hehehe

 
 
 
View all 6 photos...


yang baju biru tu akak acik yg tunang tu..baju biru tecik tu anak buah acik..baju purple tu kak ipaq acik













Friday, 30-May-2008 08:24 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 6 photos...
ari rabu acik cuti..bawak ayah amik ubat kat pmc..ni gambar yang acik amik..

anak buah acik dengan aksinya..





nur izah nadirah




acik ngan adik..memang manja ngan acik ahak




dah mula buat perangai lama sangat tunggu tokwan dia kena check


Thursday, 29-May-2008 09:14 Email | Share | | Bookmark
MiNgGu SeBisss

sambil bt keja sempat lagi gosip ahak
nampak cam kembar tak??
ades org ponat..sempat lagi dia snap pic
View all 6 photos...

sambil bt keja sempat lagi gosip ahak


nampak cam kembar tak??


ades org ponat..sempat lagi dia snap pic


Monday, 12-May-2008 04:09 Email | Share | | Bookmark

menanti sapa
acik yang semakin tembam :P
 
View all 6 photos...
assalamulaikumm semua...ni pertama kali kat fp ni..selalu tengok fp org jek..ni acik teringin lak nak join


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net